Piesă

Titlu

Artist

Acum

Zbor de noapte

00:00 06:00

Acum

Zbor de noapte

00:00 06:00

Background

Super Request Top 10

cu Paul Oprea

Programul emisiunii

Sâmbătă17:0018:00
Duminică17:0018:00

Super Request Top 10

Etichetat ca : , ,
Apasă pe Citește mai mult pentru a vedea regulamentul topurilor.

Topul conține două secțiuni: Super Request TOP 10 Worldwide și Super Request TOP 10 Romanian Music.

Regulament Super Request TOP 10

În primele două săptămâni de la lansarea Supersonic Radio, vom difuza sâmbăta, cu reluare duminica, un număr de 20 de melodii din fiecare Top, din genurile rock, pop, R@B, country și folk, piese care vor fi clasificate, în urma votului ascultătorilor, pentru fiecare din cele două topuri.

În următoarea săptămână, în urma voturilor exprimate de ascultătorii postului, vor rămâne în cele două topuri doar primele 10 piese. Ascultătorii vor putea face și câte două propuneri de New Entry pentru fiecare Top, ele regăsindu-se în clasamentul săptămânii următoare.

O piesă ieșită din Top nu mai poate fi propusă din nou, decât în cazul în care este interpretată de alt artist sau formație.

Melodiile românești nu pot intra în Super Request TOP 10 Worldwide. Se consideră a fi melodie românească orice piesă cântată în limba română.

Un ascultător poate vota maximum 3 piese din fiecare top săptămânal, utilizând același IP.

Se poate vota exclusiv pe pagina dedicată Topurilor, din site-ul www.supersonicradio.ro. Nu pe e-mail, nu prin SMS, WhatsApp, nu pe paginile de Facebook, Instagram sau Youtube ale postului.

Pentru a putea vota, înregistrați-vă ca followers ai radioului nostru, completând formularul cu date personale de contact, pe care îl puteți găsi pe site în secțiunea Topuri. Datele comunicate de dumneavoastră nu vor fi făcute publice și vor fi păstrate în siguranță, conform prevederilor GDPR ale postului.
Supersonic Radio va oferi votanților din Super Request TOP 10 Worldwide și Super Request TOP 10 Romanian Music premii periodice, astfel: Premiul „Lieutenant Supersonic” pentru cei mai activi votanți; Premiul „Captain Supersonic” pentru cei mai inspirați votanți (cei ce au propus New Entry-ul cu cea mai bună poziție în Topuri timp de 10 săptămâni); Premiul „Major Supersonic” pentru cei ce au propus cele mai multe New Entry care au staționat în Topuri minimum 5 săptămâni consecutiv.

Premiile vor fi consistente, de la gadgeturi ale radioului, la meet-and-greet cu artiștii favoriți, obiecte cu autograf, produse sau servicii ale sponsorilor Supersonic Radio, bilete la concerte etc.

Premiile vor fi anunțate pe site-ul radioului și telefonic.

Fiți pe recepție!

 

Propune piese în top

 

Propune piese în top
DATE PERSONALE
 
PROPUNERE TOP 10 WORLDWIDE
 
PROPUNERE TOP 10 ROMANIAN MUSIC
Sunt de acord cu Termenii și condițiile SuperSonic Radio *

 


Citește mai mult

Super Request Top 10 - realizatori

Are mulți ani în industria radioului. Unii spun că prea mulți! El însă crede altceva și de aceea, și-a asumat la Supersonic misiunea de a funcționa în drive-time cu emisiunea Rise and Shine, zilnic, de luni până vineri, de la 8:00 la 12:00. Paul are și câteva fandări radiofonice cu emisiunile sale săptămânale: Hituri și […]