Piesă

Titlu

Artist

Acum

Zbor de noapte

00:00 06:00

Acum

Zbor de noapte

00:00 06:00

Background

Publicitate

Prețul final al comenzii: prețul total al serviciilor solicitate, la care se aplică reducerile negociate și se adaugă TVA de 19%.

 

Spot audio: produs publicitar cu o durată de maximum 40 de secunde, destinat difuzării prin Radio Supersonic. Spoturile furnizate direct de către client, care nu corespund din punct de vedere tehnic sau calitativ, nu vor fi acceptate pentru difuzare. Numărul maxim de difuzări zilnice: 15. Numărul minim de difuzări contractate: 15.

 

Cost suplimentar de 20% pentru poziția 1 în calupul publicitar: cost aplicat contravalorii calculate a costului de difuzare, după formula:(nr. de zile de difuzare X nr. de difuzări/zi x 20%) + TVA.

 

Producție spot audio: spot produs la cererea clientului, de către Supersonic Radio. Spotul are o durată de maximum 30 de secunde, conține fond muzical propriu sau nelicențiat, efecte de studio și o voce. Spoturile cu două voci au un preț mai mare cu 50% față de cel din ofertă.

 

Promovarea în podcast: tip de promovare audio cu durată de până la 1 minut x 2 difuzări/episod de podcast, integrat în storyboardul acestuia. Beneficiarul poate alege podcastul pentru care optează să îi găzduiască spotul de promovare, în funcție de disponibilitatea episoadelor.

 

Postare Facebook & Instagram: conceperea și distribuirea pe canalele multimedia proprii și asociate ale Supersonic Radio a produselor audio, video, foto sau grafice, realizate. Beneficiarul va achita separat costurile generate de campaniile publicitare online plătite, pe Facebook.

 

Organizare concurs radio: concurs desfășurat telefonic, în direct, cu durata de maximum 10 minute, moderat de unul din realizatorii Supersonic Radio, într-o aceeași emisiune aleasă de beneficiar, timp de 3 zile lucrătoare consecutiv, în care premiile sunt oferite de Beneficiar. Costurile de ambalare, expediție și transport al premiilor vor fi achitate de Beneficiar. Extinderea duratei sau a formatului concursului duce la costuri suplimentare, negociate.

 

Interviu live în studioul radio: produs jurnalistic ce constă în prezența invitatului în studioul Supersonic Radio în cadrul unei emisiuni în direct. Durata interviului: maximum 30 de minute. Interviul va fi pregătit într-o ședință tehnică prealabilă cu realizatorul, producătorul și invitatul emisiunii alese de Beneficiar (Rise & Shine sau Supersonic Sunset). Dacă interviul va fi transmis și în streaming live pe Facebook, pe pagina Supersonic Radio sau pe o altă pagină solicitată de Beneficiar, prețul serviciului va crește cu 100%.

 

Producție spot video: spot produs la cererea clientului, de către Supersonic Radio. Spotul are o durată de maximum 30 de secunde, este realizat la calitate Full HD, conține fond muzical propriu sau nelicențiat, efecte de studio, grafică, imagini și/sau fotografii puse la dispoziție de Beneficiar și o voce din off. Angajarea de actori, achitarea de taxe suplimentare pentru locațiile de filmare sau filmarea cu drone fac obiectul negocierilor de preț separate între Beneficiar și Supersonic Radio.

 

Producție videoclip de prezentare/interviu video: videoclipul de prezentare este un produs destinat persoanelor fizice sau juridice, are o durată de maximum 15 minute și este produs utilizând camere Full HD, elemente de documentare, pre și postproducție, eventual subtitrare în limbile de circulație internațională. Interviul este un produs outdoor sau de studio, cu o durată de 30 de minute. Celelalte aspecte tehnice sunt identice cu cele de la producția spotului video. Pentru realizarea unor producții video/interviuri cu durată mai mare sau de o mai mare complexitate, prețul se va negocia separat.

 

Machetă fixă: produs destinat atât media online (siteuri, pagini de Facebook sau Instagram) cât și media clasice (ziare print, afișe, bannere etc.).

 

Machetă animată: produs destinat media online (siteuri, pagini de Facebook sau Instagram) cât și emisiunilor de televiziune, proiecțiilor video etc.

 

Strategia de marketing: constă în prezentarea făcută Beneficiarului, de către specialiștii Supersonic Radio, a variantelor optime de promovare a produselor Beneficiarului, conform unui Mediaplan (canale de difuzare, achiziție media, număr de postări, produse, soluții ATL și BTL etc.) și a unor variante de buget.

 

Graphic Design, Servicii fotografice și Compoziție/orchestrație fond muzical: sunt servicii care pot fi asigurate fie pentru realizarea altor produse solicitate Supersonic Radio (machete grafice, spoturi audio, videoclipuri) fie ca solicitare separată. Prețurile vor fi negociate de la caz la caz.

Calculator de preț

Publicitate la radio
0
0

Cost publicitate radio = 0 Lei

Promovare în podcast
0

Cost promovare podcast = 0 Lei

Machetă (banner) website
0

Cost afișare machetă = 0 Lei


Cost extraopțiuni = 0 Lei


Total = 0 Lei

Total cu TVA = 0 Lei

*Reducerile pentru achiziționarea mai multor servicii nu sunt incluse în costul total estimativ