Piesă

Titlu

Artist

Acum

Takeoff

07:00 09:00

Acum

Takeoff

07:00 09:00

Background

Politica de confidențialitate

Notificare de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul Supersonic Radio

 

1. Cine suntem

S.C. OVAL GREEN PUBLISHING S.R.L, societate cu răspundere limitată, constituită potrivit legilor din România, având sediul social în Str. Plevnei, nr. 41 Buzău, România și Punct de Lucru al Supersonic Radio, Str. Cuza Vodă, nr. 1-3, et.2,  Buzău, înmatriculată în Registrul Comerţului sub nr. J10/152/2013, Cod Unic de Înregistrare (CUI) RO 31250422 detinatoare a licențelor de radio online “Supersonic Radio” ale UPFR, UCMR ADA și CREDIDAM din 2020 si a website-ului supersonicradio.ro (denumita in continuare “ Supersonic Radio”) având ca obiectiv promovarea muzicii si a programelor de podcast prin intermediul radioului Supersonic Radio si a site-ului supersonicradio.ro. In vederea indeplinirii obiectivului nostru, intram in contact direct cu ascultatorii nostri si oferim posibilitatea de a accesa site-ul supersonicradio.ro prin intermediul caruia se pot comenta, schimba opinii/informatii cu privire la subiecte din domeniul muzical, artistic, actualitate, social.

 

2. Datele personale pe care le prelucrăm

KISS FM este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume și prenume
  • domiciliul sau reședința
  • E-mail
  • Data nașterii
  • Număr de telefon
  • Informații sesiune de navigare
  • Date retargeting/ remarketing

 

3. De ce avem nevoie de date personale?

Avem nevoie de datele dumneavoastră personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

Funcționarea site-ului supersonicradio.ro

  • Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet si pentru a-ti oferi continut personalizat

Cu consimțământul dumneavoastră, pentru crearea unui cont pe website-ul supersonicradio.ro, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal

Creare cont pe website supersonicradio.ro

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a va identifica in cadrul comunicarilor ulterioare,
  • E-mail – avem nevoie de acesta pentru a-ti putea crea contul si pentru a-ti oferi posibilitatea recuperarii parolei aferente contului in cazul uitarii acesteia, 
  • Domiciliul sau adresa la care locuiesti – pentru a-ti putea transmite eventualele premii castigate,
  • Data nasterii – pentru a stabili eligibilitatea in raport cu campaniile organizate de supersonicradio.ro (unde varsta minima este de  16 ani),
  • Numar de telefon – pentru a-ti putea comunica detaliile necesare intrarii in posesia eventualelor premii castigate in cadrul campaniilor noastre,
  • Comportament online
  • Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri pentru a vă putea livra reclame personalizate. Mai multe informații regăsiți în sectiunea noastră de cookie-uri in footer-ul website-ului supersonicradio.ro.

 

4. Ce facem cu datele personale?

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul si de către Supersonic Radio, situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la Hosterion (Cloud Data Hosting S.R.L) care se află în România. 

Datele dumneavoastră personale pentru contul Supersonic Radio vor fi încărcate în baza noastră securizata de date.

 

5. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal?

Pentru contul Supersonic Radio vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a contului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să păstrați contul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil. 

Pentru istoria navigării datele dumneavoastră cu caracter personal sunt păstrate doar pe durata de viață a cookie-ului. Durata de viață a fiecărui cookie se regăsește la secțiunea cookies (în footer-ul site-ului).

 

6. Care sunt drepturile dumneavoastră?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dumneavoastră sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la studio@supersonicradio.ro

Dacă doriți să înaintați  o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați- ne la următoarea adresa de e-mail studio@supersonicradio.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată. 

De asemenea, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania, telefon +40.318.059.211 / +40.318.059.212, e-mail anspdcp@dataprotection.ro.