Piesă

Titlu

Artist

Acum

Zbor de noapte

00:00 06:00

Acum

Zbor de noapte

00:00 06:00

Background

Echipaj

Are mulți ani în industria radioului. Unii spun că prea mulți! El însă crede altceva și de aceea, și-a asumat la Supersonic misiunea de a funcționa în drive-time cu emisiunea Rise and Shine, zilnic, de luni până vineri, de la 8:00 la 12:00. Paul are și câteva fandări radiofonice cu emisiunile sale săptămânale: Hituri și […]

Edi este născut în zodia Vărsător, este pasionat de muzică, elicoptere și simulatoare de zbor, de literatura lui Mihail Drumeș, iar cel mai drag lucru pe care-l are este familia.

Andreea e, definitiv, artistă. E romantica postului, responsabilă de partea lirică a existenței noastre. Pe lângă pasiunea pentru artă, de-a lungul timpului a descoperit pasiunea pentru scris. Cum a ajuns în presă? Întâmplător. Din dorința de a încerca să aducă scrisul în aceeași propoziție cu job-ul, dar și cu facultatea de grafică publicitară pe care […]

Marius-Adrian Nicoară (MAN) este un OM de echipă, „academicianul" postului.

A studiat film și media în Marea Britanie și s-a întors acasă, pentru că advertising-ul din România îi ducea dorul.

Deep down, Iulia este o romantică incurabilă. Adoră filmele, iubește muzica, dar recunoaște că nimic nu se compară cu mirosul cărților din bibliotecă, la care se întoarce mereu cu adorație.

Edi s-a născut să tacă și să facă. Absolvent de matematică, mănâncă computere pe pâine și programează orice, de la tabele de marcaj, la nave spațiale.

Florin sau, cum îi spun prietenii, Bubu, este un băiat grozav.

Carmen nu a cochetat niciodată cu radioul și nici cu televiziunea, dar a avut mereu mulți prieteni care au făcut-o.

Până mai ieri era miner prin cluburile de noapte. Filma, din pasiune, trupele de rock din underground, cu lămpașul pe frunte, ca să își regleze camerele pe întuneric.

Dora este un fenomen. Până la 20 de ani a „rupt” toate scenele festivaliere din țară. Nu a existat în istoria muzicii românești un copil mai valoros și mai premiat ca ea!

Dacă vrei un prieten bun, caută-l pe Bodo și te rezolvă! Asta am făcut și noi. Am plecat de la principiul că cine se aseamănă se adună. Am constatat că împărtășim aceleași gusturi muzicale, că ne enervează aceleași lucruri, că nu iubim aceleași femei!

Gelu Ionescu este nu doar un pianist fabulos, ci și un muzician complet, un om de studio ca nimeni altul, producător muzical cunoscut în branșă și, mai mult decât atât, un om extraordinar, familist, un suflet cald, un optimist incurabil. Gelu cântă la clape de când se știe. A făcut parte din trupe precum Simplu […]

Provenit dintr-o familie de militari, Alfred a fost, succesiv: singur la părinți, decrețel cu cheia de gât, adolescent rebel, rocker, cătană de nevoie și ofițer de bună voie, poet, jurnalist, PR-ist, navigator radar, influencer al NATO, doctor în idei, veteran în Kosovo și Afganistan, antreprenor, promotor cultural, director de imagine la festivaluri mari, impresar, textier, scriitor și pseudocompozitor.

Florin este un taur născut în cretacic, pe vremea când radioul se făcea din două cutii de conserve legate cu un cablu între ele.

Pe lângă elementele tehnice și artistice necesare fotografiei, imaginile sale au ceva în plus: vibrație, ritm și o mare doză de optimism.

Nu are Fuego atâția fani câte videoclipuri a filmat băiatul ăsta! Provenit din grădina ProTV-ului, crescut la școala videografiei de produs, hârșiit prin festivaluri mari, pierzând nopțile prin post-producție, s-a călit la foc mic și nu-l mai sperie nimic!