Piesă

Titlu

Artist

Acum

Takeoff

07:00 09:00

Acum

Takeoff

07:00 09:00

Background

Super Weekend

cu Paul Oprea & Edi Antochi & Florin Dîrdîiac

Programul emisiunii

Sâmbătă11:0017:00
Duminică11:0017:00

Super Weekend

Etichetat ca : , ,
Super Weekend este principala emisiune de divertisment a sfârşitului de săptămână. Emisiunea de tip magazin este presărată cu rubrici diverse, în care toţi realizatorii Supersonic Radio te invită la un maraton dedicat culturii generale, jocurilor audio şi provocărilor de tot felul.

Totul este completat de o muzică plină de energie, numai bună de ascultat în plină relaxare de weekend, alături de cei dragi.


Citește mai mult

Super Weekend - realizatori

Are mulți ani în industria radioului. Unii spun că prea mulți! El însă crede altceva și de aceea, și-a asumat la Supersonic misiunea de a funcționa în drive-time cu emisiunea Rise and Shine, zilnic, de luni până vineri, de la 8:00 la 12:00. Paul are și câteva fandări radiofonice cu emisiunile sale săptămânale: Hituri și […]

Edi este născut în zodia Vărsător, este pasionat de muzică, elicoptere și simulatoare de zbor, de literatura lui Mihail Drumeș, iar cel mai drag lucru pe care-l are este familia.

Florin este un taur născut în cretacic, pe vremea când radioul se făcea din două cutii de conserve legate cu un cablu între ele.