Piesă

Titlu

Artist

Acum

Zbor de noapte

00:00 06:00

Acum

Zbor de noapte

00:00 06:00

Background

Concursuri


Vezi superfotografiile din concurs

Concursul „Superfotografiile săptămânii”, organizat de SuperSonic Radio, se adresează tuturor pasionaților de fotografie, amatori și profesioniști, care iubesc muzica bună și văd lumea cu imaginație și libertate creativă.

Concursul este împărțit pe etape săptămânale, fotografiile care intră în concursul săptămânii respective putând fi trimise de luni de la ora 00:01, până în duminica următoare, la ora 23:59.

Postul nostru va anunța „Tema Săptămânii” în fiecare duminică seara, pentru săptămâna următoare, pe paginile sale de Facebook https://www.facebook.com/radiosupersonic/ și Instagram https://www.instagram.com/radiosupersonic/ .

 

Cum particip la concurs?

La concurs se poate participa pe baza completării formularului de înscriere de mai jos, cu maximum 5 fotografii de participant pe săptămână. Încarcă-ți fotografiile în câmpul special destinat imaginilor, completează formularul cu datele solicitate, acceptă ca website-ul să îți proceseze datele și apoi apasă butonul Trimite. Pentru mai multe informații despre modul în care datele tale sunt folosite, poți consulta secțiunea Politica de confidențialitate.

O altă modalitate de participare la concurs este de a posta fotografiile pe pagina de Facebook (în secțiunea de comentarii a postărilor legate de concurs) sau pe pagina de Instagram a SuperSonic Radio (respectând cerințele aferente de la postarea dedicată concursului).

 

Formatul fotografiilor

Fotografiile participante vor fi alb negru sau color, în funcție de subiectul ales și de inspirația autorului.

Fotografiile vor fi trimise în format electronic și vor avea minimum următoarele dimensiuni: 1024 x 683 Px / 72 DPI / SRGB sau 1024 x 1024 Px pentru formatul pătrat. Dimensiunea unui fișier nu trebuie să depășească 10mb.

Nu sunt admise în concurs fotografii care conțin watermark.

 

Jurizare

Fiecare lucrare va avea, obligatoriu, un titlu sugestiv, dat de participant, titlu a cărui forță de sugestie va fi luată în calcul la jurizarea fotografiei. Lucrările fără titlu nu vor fi jurizate.

Lucrările care se dovedesc a nu fi originale vor fi excluse din concurs, iar cei care le-au trimis își vor pierde definitiv dreptul de participare.

Anunțarea celor 3 fotografii câștigătoare și a autorilor lor se va face în fiecare zi de luni, pentru săptămâna precedentă, pe paginile noastre de Facebook și Instagram.

Fotografiile câștigătoare ale fiecărei săptămâni vor participa automat la concursul lunii respective.

Câștigătorul premiului „Superfotografia lunii” va fi premiat de redacția SuperSonic Radio. Valoarea și natura premiului vor fi anunțate odată cu numele câștigătorului.

Drepturile de autor și drepturile conexe drepturilor de autor pentru fotografiile trimise la concurs sunt cedate în mod neexclusiv către SuperSonic Radio.

Autorii fotografiilor își dau acordul implicit în momentul trimiterii fotografiilor pentru concurs asupra expunerii fotografiilor lor în mediul online sau în cadrul galeriilor fotografice print, cu respectarea drepturilor morale ale acestora (afișarea identității autorului și a titlului fotografiei).

Lucrările câștigătoare ale premiilor lunare vor participa automat la concursul „Superfotografia anului”, a cărei primă ediție va avea loc în luna decembrie 2021, concurs care va beneficia de premii consistente.

Vă urăm tuturor mult succes!

 

 

Trimite-ne capodoperele tale!