Acum

Title

Artist

Acum

Supersonic Party

00:00 04:00

Acum

Supersonic Party

00:00 04:00

Background

Termeni și condiții

Definitii si Conditii generale

OVAL GREEN PUBLISHING SRL este licentiat exclusiv SUPERSONIC RADIO si www.supersonicradio.ro.

 1. “Utilizator” este numita orice persoana care acceseaza www. supersonicradio.ro si foloseste serviciile puse la dispozitie prin acest site.
 2. “Editor” este numita persoana care se ocupa de postarea, mentenanta si reactualizarea informatiilor de pe www. supersonicradio.ro
 3. “Moderator” este orice persoana desemnata de OVAL GREEN PUBLISHING SRL sa se ocupe de monitorizarea, intretinerea si medierea comentariilor de pe www. supersonicradio.ro.
 4. Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin OVAL GREEN PUBLISHING SRL, in conformitate cu legislatia in vigoare. Utilizand acest site, acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati nicio parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dispozitie de OVAL GREEN PUBLISHING SRL prin intermediul www. supersonicradio.ro.
 5. Firma OVAL GREEN PUBLISHING SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru niciun fel de daune sau neajunsuri rezultate in urma unor disfunctionalitati ale site-ului, suspendarea unor servicii, erorile aparute in materiale, viteza de transfer a datelor sau lipsa emisiei online. Sunteti de acord ca OVAL GREEN PUBLISHING SRL nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul www. supersonicradio.ro.
 6. Continutul www. supersonicradio.ro.poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala.

 

Descrierea serviciilor

 1. Scopul www. supersonicradio.ro este de a oferi utilizatorilor acces la informatii despre Supersonic Radio, de a realiza si a intretine o comunitate online in jurul postului de radio, al Grupului Consumatorilor de Supersonic Radio. De asemenea, www. supersonicradio.ro. se angajeaza sa furnizeze articole si editoriale, materiale foto si video considerate relevante si de interes pentru publicul Supersonic Radio.
 2. OVAL GREEN PUBLISHING SRL administreaza acest site, care asigura utilizatorilor acces la o serie de resurse, muzica, podcasturi, informatii, interviuri, editoriale, cronici, topuri si ascultare online. Noi servicii vor fi implementate in timp, fara a incalca Politica de Confidentialitate sau scopul declarat. Este posibil ca unele servicii noi sa beneficieze de conditii speciale de utilizare care va vor fi aduse la cunostință si care vor necesita o aprobare separată. Accesul la www.guerrillaradio.ro este gratuit si nu este limitat de plata unui abonament.
 3. Continutul materialelor publicate pe www. supersonicradio.ro nu trebuie sa fie reprodus, copiat sau distribuit ca fiind propriu, fară citarea sursei.

In caz de neacceptare si/sau de nerespectare de catre orice vizitator a dispozitiilor alineatelor precedente, acesta nu va avea permisiunea de a accesa si/sau de a folosi site-ul.

 1. Cand ne contactati folosind formularul de contact de pe site sau cand participați la concursurile organizate pe site, va obligati sa:
 • furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de contact/formularul pentru concurs.
 1. Sunteti de acord să NU folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:
 • incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica, discriminare de orice fel sau este in alt mod ofensator.
 • intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod
 • pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al OVAL GREEN PUBLISHING SRL, lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a portalului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie.
 • falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)
 • incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert.
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii
 • intrerupe cursul normal al unei discutii sau actiona intr-o alta maniera care sa afecteze capacitatea celorlalti membri de a conduce discutii sau de a se angaja in schimburi de informatii in timp real
 • interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la site
 • incalca in mod intentionat sau nu, orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege
 • colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor www.supersonicradio.ro
 • promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri clona
 • avea useri multipli in cadrul site-ului
 • se angaja in activitati comerciale, in lipsa permisiunii administratorului www.supersonicradio.ro, prin oferirea spre vanzare a oricaror produse sau servicii
 • organizarea de concursuri sau tombole.

 

Raspundere juridica. Despagubiri

 1. Parti ale continutului inclus in site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care OVAL GREEN PUBLISHING SRL are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. OVAL GREEN PUBLISHING SRL nu este responsabila in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, OVAL GREEN PUBLISHING SRL nu este responsabila asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.
 2. Fiecare utilizator al www.supersonicradio.ro este de acord ca, la cererea OVAL GREEN PUBLISHING SRL, sa exonereze de raspundere www.supersonicradio.ro si OVAL GREEN PUBLISHING SRL pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.
 3. Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati OVAL GREEN PUBLISHING SRL, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie din cauza sau reiesind din continutul mesajelor postate sau din cauza folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii acestor reguli sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.
 4. Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

 

Drepturi de autor. Preluarea informatiilor regasite pe site

 1. Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a www.supersonicradio.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.
 2. Preluarea de informatii de catre alte media poate fi facuta numai cu mentiunea “SURSA: SUPERSONICRADIO.RO”, amplasata vizibil.
 3. Elementele disponibile pentru download, imaginile, sunetele, inregistrarile audio si video, streamingul intra sub incidenta drepturilor de autor. Pentru a le putea utiliza partial sau integral este necesar acordul scris al OVAL GREEN PUBLISHING SRL. Incalcarea acestei conditii duce la un conflict pe care OVAL GREEN PUBLISHING SRL va urmari sa-l rezolve mai intai pe cale amiabila si apoi pe cale juridica.
 4. Utilizatorii sunt liberi sa vina cu sugestii pentru imbunatirea site-ului, sa-l sutina cu materiale, informatii si sub orice alta forma. Pentru orice comunicare oficiala si semnalarea unor abuzuri, utilizatorii www.supersonicradio.ro au la dispozitie urmatoarele cai de contact:

Adresa: Buzău, Str. Cuza Vodă, nr. 1-3. Et.2, cu mentiunea pentru www.supersonicradio.ro

E-mail: contact@supersonicradio.ro

 1. (1) Vizitatorii participanti la concursuri cesioneaza catre OVAL GREEN PUBLISHING SRL, drepturile de autor asupra materialelor postate, neconditionat, imediat si nelimitat in ceea ce priveste spatiul, pe durata maxima de protectie a drepturilor de autor reglementata de Legea 8/1996, cu caracter exclusiv, in sensul ca respectivul vizitator nu va putea folosi, in perioada desfasurarii Concursului, materialul audiovizual in scop propriu, sub nici o forma, pe nici un teritoriu si ca nu va putea transmite drepturile cedate niciunei alte persoane, respectiv urmatoarele drepturi patrimoniale de autor exclusive :
 2. a) Dreptul de a decide daca, cum sau cand va fi folosit respectivul material audiovizual, inclusiv dreptul de a agreea cu privire la folosirea acestui material de catre terti;
 3. b) Dreptul de a autoriza sau de a interzice reproducerea integrala sau partiala, directa sau indirecta, temporara sau permanenta, prin orice mijloc sau sub orice forma, a Emisiunii;
 4. c) Dreptul de a autoriza sau de a interzice radiodifuzarea si comunicarea publica a respectivului material audiovizual;
 5. d) Dreptul de a autoriza sau de a interzice radiodifuzarea secundara a materialului ;
 6. e) Dreptul de a autoriza sau de a interzice punerea la dispozitia publicului a respectivului material audiovizual, astfel incat sa poata fi accesata, in orice loc si in orice moment ales, in mod individual de catre public;
 7. f) Dreptul de a autoriza sau de a interzice efectuarea de lucrari derivate.

(2) Remuneratia cuvenita Vizitatorului participant la concurs pentru drepturile de autor cedate catre SUPERSONIC RADIO este data de sansa de castig pe care o are oricare dintre acestia.

 

Conditii speciale:

 1. PENTRU UTILIZAREA SERVICILOR, SUPERSONIC RADIO POATE SOLICITA UTILIZATORULUI SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACESTI TERMENI SI CONDITII, CU POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI/SAU CU POLITICA PRIVIND COOKIE-URILE, PRINTR-O ACTIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICATIA UNUI CONSIMTAMANT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CASUTEI SPECIFICE „AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE SITE-ULUI”).

BIFAND O ANUMITA CASUTA, UTILIZATORUL:
A) ISI DA ACORDUL, IN MOD EXPRES, SA RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII, PRECUM SI ORICE ALTI TERMENI SI CONDITII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR;
B) IA LA CUNOSTINTA DE CONDITIILE DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE CONFORM POLITICII DE CONFIDENTIALITATE SI/SAU POLITICA PRIVIND COOKIE-URILE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII.

Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a serviciilor, utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a site-ului termenii si conditiile de utilizare. Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati site-ul, vom considera ca ati acceptat acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).

Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea site-ului sau a serviciilor oferite de noi, dupa caz.

 1. Siteul colecteaza informatie de la utilizatorii sai in urmatoarele modalitati: direct de la utilizatori, din rapoartele traficului inregistrat de serverul care gazduieste siteul, precum si prin intermediul cookie-urilor.

Daca veti furniza date sau informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Societatea are dreptul sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor si/sau site-ului.

 1. Site-ul foloseste informatia colectata de la dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:
  – Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita doar in scopul identificarii persoanei.
  – Informatia colectata din raportul de trafic al serverului site-ului: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale site-ului sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. Site-ul colecteaza de asemenea adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate;
  – Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: Site-ul foloseste cookieuri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre.
 2. Confidentialitatea si protectia informatiilor colecatate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. Politica de confidentialitate si aspectele privind modul in care OVAL GREEN PUBLISHING SRL prelucreaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor sunt descrise in sectiunea Politica de Confidentialiate.

Societatea nu ofera unor terti informatia colectata direct de la Dvs. fara consimtamantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.
In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia in vigoare.

 1. Prin exceptie de la cazurile expuse mai sus, OVAL GREEN PUBLISHING SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii site-ului, catre terte parti, fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.
  In acelasi timp insa, OVAL GREEN PUBLISHING SRL poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor OVAL GREEN PUBLISHING SRL.
 2. Siteul poate folosi serviciile unor companii de advertising pentru stabilirea tintelor publicitare si sustinerea de campanii publicitare si alte mesaje specifice activitatii de marketing. Pentru aceasta, aceste companii pot colecta date anonime prin intermediul cookieurilor. In masura in care acest lucru se va intampla, site-ul va include in acordul sau de confidentialitate linkuri catre acordurile de confidentialitate ale retelelor de advertising partenere.