Piesă

Titlu

Artist

Acum

Zbor de noapte

00:00 06:00

Acum

Zbor de noapte

00:00 06:00

Background

Podcasturi

Ascultă ultimele episoade
Podcasturile Supersonic


Podcasturile Supersonic Radio sunt destinate oamenilor care își oferă răgaz pentru a aprofunda idei despre lumea în care trăiesc, care nu se lasă duși de valul culturii de masă, care și-au păstrat curiozitatea cunoașterii și mirarea în fața minunii vieții.

Ele oferă avantajul de a putea fi ascultate și reascultate în tihna căminului, la gura sobei, în nopțile lungi de iarnă sau  în mașină, în timp ce conduceți spre destinații îndepărtate.

În afara podcasturilor de autor, precum Equilibrium și Raiduri în istorie, Supersonic Radio vă propune și o bătălie a argumentelor, în podcastul de dezbatere Dog Fight, dar și emisiuni muzicale produse de noi, pe care să le puteți reasculta când aveți timp și chef, dacă le-ați pierdut în difuzarea live pe radio.

Cel mai ambițios proiect este cel de realizare a unui podcast de ficțiune, în această iarnă, o producție cu totul originală, provocatoare, care să vă bine-dispună, dar și să vă dea de gândit!

Ne puteți urmări și afla primii ultimele episoade postate, dând Follow pe platformele voastre favorite: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Breaker, Castbox, RadioPublic și altele.