Piesă

Titlu

Artist

Acum

Zbor de noapte

00:00 06:00

Acum

Zbor de noapte

00:00 06:00

Background

FAQ despre Supersonic Radio

Cum funcţionează liniile telefonice la Supersonic Radio?

Poţi apela numărul 0770.777.222 doar în timpul concursurilor sau atunci când DJ-ul Supersonic Radio anunţă că se aşteaptă telefoane în direct. În restul timpului, numărul de telefon este blocat!

Numărul de telefon este deblocat automat doar în momentul în care auzi la Supersonic Radio semnalul de concurs sau DJ-ul te invita sa formezi numarul pentru a intra in direct. Între aceste momente, vei primi diferite mesaje de eroare în funcţie de operatorul tău de telefonie.

În momentul deblocării liniilor telefonice, în direct intră automat prima persoană care a apelat numărul 0770.777.222 Restul ascultătorilor sunt puşi în aşteptare şi vor auzi cum sună telefonul sau, dacă toate liniile centralei sunt ocupate, primesc diferite mesaje de eroare, în funcţie de operatorul de telefonie.

În cazul în care ascultătorul care a intrat în direct nu ştie răspunsul corect la întrebările noastre, în cazul concursurilor, automat va intra în direct a doua persoană care a prins linia.

Ordinea intrării în direct este dată de ordinea în care ascultătorii s-au conectat la centrala noastră. În aşteptare sunt puşi mai mulţi ascultători simultan. În cazul în care închizi telefonul, vei pierde prioritatea la intrarea în direct şi în cazul unui nou apel telefonic, vei ajunge în capătul „listei” de aşteptare.

 

Numerele de telefon sunt cu suprataxă?

Supersonic Radio nu taxează suplimentar pentru apelurile pe care le iniţiezi către numerele noastre de telefon.

Vei plăti taxa standard percepută de operatorul de telefonie sau apelul va fi unul gratuit în care sunt minute incluse în abonament (opţiunea pre-pay).

În cazul în care vom introduce vreodată numere cu suprataxă vei fi anunţat de DJ, prin anunţuri la radio şi pe supersonicradio.ro.

Acest lucru va fi specificat clar şi în regulamente, în cazul în care numerele sunt folosite pentru concursuri.