Acum

Title

Artist

Acum

Takeoff

06:00 09:00

Acum

Takeoff

06:00 09:00

Background

Eduard Antochi / Realizator radio


Eduard Antochi shows

Edi este născut în zodia Vărsător, este pasionat de muzică, elicoptere și simulatoare de zbor, de literatura lui Mihail Drumeș, iar cel mai drag lucru pe care-l are este familia. A început să cânte de mic prin casă, iar părinții l-au îndrumat spre studiul chitarei clasice. Cu timpul, chitara clasică și grupurile folk au fost înlocuite de muzica rock, în special heavy metal, Edi fiind cooptat în trupe și proiecte interesante.

Primele sale apariții muzicale au fost împreună cu trupele Simplu și Primul Pas. Începând cu anul 1997, este cooptat în trupa Demos și apoi face parte din câteva proiecte de blues electric – Zebra și prima formulă Bluemotors. Din vara anului 2005, îl găsim membru în trupa Undercover, cu care participă la numeroase emisiuni de televiziune, dar are și colaborări alături de artiști importanți din România. În anul 2008, obține locul 4 la Festivalul de la Mamaia, secțiunea Creație, cu piesa Amintiri. În anul 2016, Edi este selectat pentru faza finală televizată și apare în galele live ale show-ului TV „Vocea României”. În 2018 fondează trupa Hangar 6.

Ce ascultă cu plăcere Edi Antochi? Muzica trupelor Rainbow, Deep Purple, dar și a lui Michael Bolton, Joe Lynn Turner, Mariah Carrey, Carrie Underwood, în general, tot ceea ce este muzică interpretată vocal foarte bine, fiind un fan înrăit Whitesnake, în mod special al lui David Coverdale.

După unele proiecte de radio din care a câștigat o experiență semnificativă, Edi a devenit membru fondator al Supersonic Radio, proiectul cel mai important din prezent. La Supersonic Radio își dorește un lucru simplu: să ofere un tribut de mulțumire pentru toate satisfacțiile trăite de el atunci când i-a ascultat pe marii muzicieni! Şi, vă asigurăm, are foarte multe de oferit!