Acum

Title

Artist

Acum

Supersonic Club

13:00 16:00

Acum

Supersonic Club

13:00 16:00

Background

Drăgaica Buzău

Drăgaica din Buzău [Buzău]

Informatii eveniment
Date: 9 iunie 2022
Time: 18:00
Location: Drăgaica din Buzău
Address: Aleea Industriilor. nr. 1 Buzau Buzău
Details

A3 general 01

Primăria Municipiului Buzău, și „Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman”, invită buzoienii să se bucure din nou, fără restricții, de Târgul Drăgaica, între 9 și 26 iunie.

Pe scenă vor urca, așa cum v-am obișnuit, artiști valoroși, care ne vor încânta cu muzica lor în fiecare zi. Fie că sunteți fani pop, rock, muzică populară, folk, muzică de petrecere sau șlagăre românești, vă așteptăm în fiecare zi la Drăgaică. Alături de noi vor fi, între 9 și 23 iunie, Carlaˈs Dreams, Monica Anghel, Jazzapella, Iris, Mircea Baniciu, Taraful Rutenilor, Killa Fonic, WRS, Taraf de Caliu, 3 Sud Est, Delia și mulți, mulți alți artiști de top.
Deschiderea evenimentului va avea loc pe 9 iunie, de la ora 18:00, iar apoi vom cânta alături de Andreea și Cristian Micu, Loredana Răduță, Tatiana Răduță și Carlaˈs Dreams.

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Drăgaica Buzău, pentru a fi la curent cu programul fiecărei zile și să vizitați Târgul Drăgaica pentru a vă bucura de surprizele pe care vi le-am pregătit.

Drăgaica 2022 este un eveniment realizat cu sprijinul Timișoreana.

Add to Google Calendar

Add Now