Piesă

Titlu

Artist

Acum

Takeoff

07:00 09:00

Acum

Takeoff

07:00 09:00

Background

21 de abilități profesionale care te pot ajuta să performezi la alt nivel în 2021

Editat de la 5 ianuarie 2021

Antreprenorii ar trebui să învețe permanent. Jim Rohn, un cunoscut speaker motivațional, consideră că cei mai de succes oameni din lume învață toată viața. În timp ce lumea afacerilor evoluează și se adaptează constant, antreprenorii profesioniști știu că trebuie să evolueze odată cu aceasta. 2020 a fost un an de muncă atipic, iar 2021 va începe probabil în același mod, ceea ce înseamnă că acum este momentul perfect să investiți în dezvoltarea profesională, pentru a fi pregătiți pentru orice schimbări va aduce 2021.
Am adunat aici câteva dintre cele mai bune cursuri pe care le puteți urmări online, pentru a vă îmbunătăți abilitățile pentru noul an.

Programare

1. Python
Python este unul dintre cele mai populare limbaje de programare pentru programatorii neprofesioniști, deoarece este relativ ușor de învățat și are o gamă largă de aplicații. Descoperă ce lucruri nebănuite ești în stare să faci, studiind acest program interesant!

2. JavaScript
JavaScript este coloana vertebrală a Internetului. În acest pachet extins, veți găsi informații despre cum să scrieți un cod cu JavaScript, ceea ce vă va permite să vă creați propriile site-uri web pornind de la zero.

3. Dezvoltarea iOS
Noul iOS 14 folosește SwiftUI pentru a simplifica programarea și a face viața mai ușoară pentru dezvoltatori. Indiferent dacă aveți experiență în dezvoltarea iOS sau nu aveți deloc, cursurile vă vor ajuta să aflați cele mai noi caracteristici ale noului iOS Apple.

4. Dezvoltarea Android
Majoritatea prietenilor tăi pot avea iPhone-uri, dar Android este, de departe, cel mai popular sistem de operare mobil din lume, iar cunoașterea sa vă poate oferi un important ajutor pe piața muncii.

5. Optimizarea motoarelor de căutare (SEO)
Bugetele sunt stricte în aceste zile. De aceea, optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este mai importantă ca niciodată. Optimizând site-ul tău pentru trafic organic, puteți atrage mai mulți vizitatori și clienți fără a cheltui o grămadă de bani pe reclame.
Puteți obține pachetul de curs de pe Google Bundle.

6. Marketing TikTok
TikTok a luat lumea prin suprindere cu forța unei furtuni, dar aici nu este vorba doar despre adolescenți care dansează. În acest curs, puteți învăța cum să generați bani din TikTok și cum să atrageți mai mulți clienți către produsul pe care îl promovați prin intermediul platformei. Foarte util!

7. Google Ads
Studiind Google Ads veți obține cele mai bune rezultate din lumea marketing atât plătită, cât și organică. Veți afla cum să vă optimizați cheltuielile pentru Google Ads pentru a atrage cât mai mulți vizitatori și cum să revizuiți site-urile pentru a fi mai optimizate pentru SEO.

8. Google Analytics
Unul dintre cele mai importante aspecte ale marketingului este analiza rezultatelor campaniilor pe care le inițiezi. Google Analytics este instrumentul gratuit de top pentru analiza site-ului tău web, iar acest pachet vă va ajuta să deveniți util clienților voștri.

9. SQL
SQL este limbajul de gestionare a bazelor de date Microsoft, permițându-vă să interogați baze de date pentru a le prelua, organiza și analiza. Majoritatea companiilor au nevoie de acest instrument de lucru, deci veți avea o șansă în plus!

10. Microsoft Excel
Cât de bine știți cu adevărat Excel? Un studiu aprofundat vă va conduce prin elementele de bază ale formulelor și funcțiilor și va ajunge până la structurile avansate ale aplicației, cum ar fi PivotTables, VBA și multe altele.

11. Învățarea automată
Să lucrezi cu date, în aceste zile, necesită o cunoaștere a lucrului prin intermediul învățării automate. Aceste abilități vă vor pune la curent cu învățarea profundă și Keras, pentru a gestiona bazele de date mai inteligent ca niciodată, precum și instrumentele de vizualizare precum Tensorflow și cele de exploatare a datelor mari, cum ar fi Apache.

Managementul afacerilor

12. Salesforce
Salesforce nu este tocmai un instrument de gestionare a proiectelor, dar permite companiei tale să ruleze mai eficient, prin simplificarea operațiunilor și gestionarea clienților. Cu toate acestea, instrumentul, ce poate fi personificat aproape la nesfârșit, este cel puțin la fel de bun ca expertiza ta, așa că intră pe Salesforce Trailhead cât mai curând!

13. Managementul general al proiectului
Acest pachet uriaș conține o multitudine de cursuri de instruire cu privire la unele dintre metodologiile de top în gestionarea proiectelor de astăzi, inclusiv Agile, Scrum, PMP, Six Sigma și multe altele. Cunoașterea sa te poate ajuta în promovarea în carieră. Încearcă!

14. Investiții imobiliare
Investițiile imobiliare pot reprezenta o întreprindere costisitoare, dar sunt, de asemenea, și unele dintre cele mai sigure și mai profitabile investiții pe care le puteți face. Trebuie să aflați de la profesioniști, prin cursuri de perfecționare, cum să analizați valoarea proprietății sau cum să vă structurați achizițiile.

15. Comerț electronic/ e-Commerce
Comerțul electronic a devenit una dintre cele mai populare afaceri conexe din lume. Prin vânzarea produselor pe Amazon, spre exemplu, puteți obține venituri pasive fără a fi nevoie să păstrați vreodată inventarul produselor. Află cum poți face asta și s-ar putea ca veniturile tale să crească spectaculos!.

Finanțe și contabilitate

16. Contabilitate
De ce să plătești un contabil atunci când poți fi propriul tău specialist? Trebuie doar să te perfecționezi într-un curs de contabilitate primară, care include instrucțiuni practice în contabilitate, finanțe și matematică de afaceri. Hai, că nu e greu!

17. QuickBooks
QuickBooks este unul din software-rurile de contabilitate de top de pe piață, permițând tuturor companiilor să automatizeze bugetarea, cheltuielile, salarizarea, impozitele și multe altele. Poți experimenta să îl folosești, sau pe unul similar.

18. Adobe Creative Cloud
Adobe Creative Cloud este cel mai mare producător de design grafic și alte instrumente creative. Achiziționând online acest pachet, puteți învăța Photoshop, Illustrator, After Effects și multe altele aplicații din gama de instrumente principale Adobe. Foarte util!

19. UI / UX
Experiența utilizatorului (UX) și interfața cu utilizatorul (UI) sunt două dintre elementele fundamentale pentru designul web. Puteți învăța cum să folosiți instrumentele puternice de creație Adobe pentru a crea UX / UI frumoase și ușor de utilizat.

Comunicare

20. Redactare
În era digitală, o creare de conținut de calitate poate face diferența dintre o afacere ce crește și una care se prăbușește. Acest pachet vă va învăța cum să scrieți și să comunicați convingător și eficient prin e-mail, pe rețelele sociale, pe bloguri sau prin intermediul altor medii online. Este o abilitate foarte utilă nu doar în cariera ta, în afaceri, ci și în viața personală!

21. Limba străină
Una dintre cele mai bune abilități pe care antreprenorii le pot învăța și la care poate nu v-ați fi gândit, este o altă limbă străină. Dacă doriți să vă duceți afacerea la nivelul următor, va trebui să plecați în străinătate. Cunoașterea unei alte limbi vă va ajuta, iar aplicația de învățare a limbilor străine cu cele mai mari încasări din lume (Babbel) este acum pe jumătate lansată, cu un abonament pe viață!!

Vă urăm mult succes în carieră! Fiți ambițioși! Un an 2021 mai bun! Nu uitați că, în primul rând, voi vi-l faceți așa!

Sursă articol: www.worldnewsera.com

Autor: Laurie Foti

Sursă foto: www.worldnewsera.com


Opinia cititorilor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publică. Câmpurile necesare sunt marcate cu *