Piesă

Titlu

Artist

Acum

Takeoff

07:00 09:00

Acum

Takeoff

07:00 09:00

Background

Andreea Zaleschi / Redactor știri, Prezentator

Andreea e, definitiv, artistă. E romantica postului, responsabilă de partea lirică a existenței noastre. Pe lângă pasiunea pentru artă, de-a lungul timpului a descoperit pasiunea pentru scris. Cum a ajuns în presă? Întâmplător. Din dorința de a încerca să aducă scrisul în aceeași propoziție cu job-ul, dar și cu facultatea de grafică publicitară pe care a urmat-o. Și a funcționat, i-a plăcut. Arta a rezonat cu reportajele, iar tehnoredactarea și fotografia documentară cu grafica. A învățat ce înseamnă a redacta știri la Focus TV și Șansa News, apoi a exersat munca de reporter de teren la TV Buzău, în paralel cu masteratul. Hărnicuță fată, nu?

La Supersonic Radio și-a asumat rolul de a informa publicul, de a-l ține la curent cu nebunia și frumusețea lumii, într-un mod profesionist, eficient, obiectiv, dar cu personalitate. Va deschide dimineața, pentru voi, ferestre spre cunoaștere.

Ce aduce cu ea? Punctualitate, optimism, voie bună și un strop de poezie! Vrea să vă facă cunoscute povești adevărate, despre oameni frumoși, pe cât de simpli, pe atât de remarcabili. Pentru că ei se află peste tot, în țară și în diaspora, dar sunt acoperiți de zgomotul de fond al imposturii și mediocrității. Andreea vrea să le ofere o voce. Și va reuși, pentru că Andreea e Supersonică!