Piesă

Titlu

Artist

Acum

Zbor de noapte

00:00 06:00

Acum

Zbor de noapte

00:00 06:00

Background

Florin Dîrdîiac / Realizator radio


    Florin Dîrdîiac shows

    Florin este un taur născut în cretacic, pe vremea când radioul se făcea din două cutii de conserve legate cu un cablu între ele. A crescut cu gândul la evoluție și, de la o vârstă fragedă, a pus bazele unor proiecte radio de succes, asta începând de prin anul 1998!

    Îndrăgostit de liniște, de frumos, de oamenii din jurul său, Florin are pasiuni normale, simple, bărbătești: fotbalul și pescuitul. Îi place să lucreze în echipă, să facă oamenii să zâmbească și, mai ales, vrea să își lase amprenta prin toate locurile pe unde trece. În prezent, lasă o mulțime de amprente la Supersonic Radio.

    Când vine vorba despre muzică, profilul său psihologic este: maniaco-dependent. Nu este nevoie decât de o arhivă muzicală cu piese care au trecut toate testele timpului, un microfon, o pereche de căști și imediat intră în cea mai plăcuta stare – sevrajul radio. Tratamentul care întotdeuna dă roade constă în administrarea imediată a unei doze consistente de muzică bună, și totul în jur se transformă în emoție, liniște și bucuria de a simți fiecare notă muzicală, stare pe care încearcă să o transmită și ascultătorilor săi. Pentru Florin viața înseamnă muzică și muzica înseamnă viață! Altfel nu ar fi făcut atât de mult timp această meserie!

    Florin te așteaptă zilnic, de luni până vineri, între 12:00 și 16:00, la „Miezul Zilei”, doar la SuperSonic Radio, locul unde promovăm exclusiv valorile! La SuperSonic Radio, unde avem mixul care provoacă dependență!!