Acum

Title

Artist

Acum

Rise and Shine

09:00 12:00

Acum

Rise and Shine

09:00 12:00

Background

Festivalul Umorului „BĂIEȘU”, omul din Buzău

Written by on 22 februarie 2024

Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”, în parteneriat cu Compania Teatrală Vouă, anunță un eveniment cultural umoristic, de bun gust, intitulat Festivalul Umorului „BĂIEȘU”, omul din Buzău, care va avea loc în perioada 8-10 martie, la Sala Consiliului Județean, în intervalul orar 18:30 – 21:30.

Despre Ion Băieșu: „Umorul său nu este un joc ieftin de cuvinte, nu este calambur şi extravaganţă de limbaj; umorul lui e adevăr omenesc, un mod de a vedea lumea şi de a medita asupra ei. Chiar atunci când în textele sale, absurdul relaţiilor şi comportamentul insolit al personajelor sunt evidente, Băieşu găseşte noi modalităţi de expresie şi răsturnări surprinzătoare de situație, care le fac perfect plauzibile, astfel încât publicul său – marele său public – înţelege, se bucură, râde, aplaudă.” GEO SAIZESCU, regizor de film

Intrarea este gratuită și se face pe bază de invitație.

Invitațiile se pot ridica de la punctul de informare turistică, INFO TURISM, Piața Dacia, nr. 1, începând de luni, 26 februarie, în intervalul orar 14:00 – 20:00.

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *