Acum

Title

Artist

Acum

Rise and Shine

09:00 12:00

Acum

Rise and Shine

09:00 12:00

Background

Noul film ”The Batman” s-a lansat pe marile ecrane

Written by on 7 martie 2022

Noul lungmetraj „The Batman”, întruchipat de data aceasta de Robert Pattinson, se lansează în sfârşit în cinematografe, umbrind şi alte premiere precum filmul de acţiune „Asking For It”, sau thrillerul „A Day To Die”, cu Bruce Willis în distribuţie, potrivit site-ului Internet Movie Data Base (Imdb).

Deşi s-a confruntat cu probleme serioase din cauza pandemiei, data de lansare iniţială a filmului fiind iunie 2021,”The Batman” ajunge în sfârşit pe marile ecrane. Un thriller tensionat, plin de acţiune, care îl înfăţişează pe Batman la începuturile sale, chinuindu-se să echilibreze furia cu dreptatea, în timp ce investighează un mister tulburător care a terorizat oraşul Gotham.


Robert Pattinson oferă un portret crud şi intens al lui Batman ca un justiţiar dezamăgit şi disperat, trezit de conştientizarea faptului că furia care îl consumă nu îl face mai bun decât nemilosul criminal în serie pe care îl vânează. Povestea are loc după aproximativ doi ani în care Bruce Wayne a făcut dreptate pe străzi sub masca lui Batman. În al doilea an de luptă împotriva crimei, Batman descoperă o reţea de corupţie în Gotham City, care se întinde până la propria sa familie, în timp ce se confruntă cu criminalul în serie cunoscut sub numele de Riddler.

Noul film este regizată de Matt Reeves, iar din distribuţie fac parte staruri precum Zoe Kravitz în rolul Selina Kyle (Catwoman), Colin Farrel ca Oswald Cobblepot, Andy Serkis în rolul lui Alfred, Paul Dano ca Edward Nashton (Riddler), Peter Sarsgaard ca Gotham D.A. Gil Colson, John Turturro în rolul lui Carmine Falcone, sau Jeffrey Wright ca James Gordon, şeful poliţiei din Gotham.

Robert Pattinson este al zecelea actor care joacă rolul legendarului personaj din DC Comics. Batman a fost pentru prima dată interpretat în lumea filmului profesionist de Lewis Wilson, într-un serial cu 15 episoade din 1943.


Sursă știre: AGERPRES.ro

Autor: Mihaela Nicolaescu

Sursă foto: thebatman.com


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *